miércoles, 22 de diciembre de 2010

Ciencia




Ultimament s'escolta massa a sovint allo de:”Está científicamente probado que...”. Esta cientificament provat que tot lo que diuen els que afirmen esta frase,es,sense por a equivocarme,mentira.
S'els plena la boca de cientifisme barat mentres diuen incongruencies tals com que la llengua valenciana es un dialecte del catala,que Jaume I era catala,que Critobal Colon era catala,que la Corona catalano-aragonesa conquistà el Regne de Valencia,que Catalunya es una nacio,y barbaritats per l'estil.
La ciencia s'emplea en el seu sentit mes ample per a referirse al coneiximent sistematisat en qualsevol camp,pero sol aplicarse sobre tot a l'organisacio de l'experiencia sensorial verificable.La busqueda de coneiximent en este context se coneix com a “ciencia pura”.
Per lo tant,si la ciencia se servix del coniximent,i no al contrari, de lo que estem parlant deu de ser,per obligacio,ciencia ficcio.
Està prou clar que per ad alguns,esta “ciencia” es sinonim de redit electoral,o tal volta economic,o possibement les dos cosses.Lo que està molt clar es que de ciencia en te molt poc,per no dir res de res.
Aquells que utilisen esta pseudo-ciencia,consentits i subvencionats per la Generalitat Valenciana,digam AVL(Academia antiValenciana de la Llengua catalana,cavall de Troya del catalanisme introduït en la nostra terra per a arrasar la nostra cultura),ACPV,Escola Valenciana (entitats de tall procatalaniste i antivalencianiste dedicaes a introduïr el dialecte “barcel.loni” servintse dels nostres fills,enganyantlos i adoctrinantlos en la mentira catalanista),etc.,etc.,deurien d'estar illegalisats desd'el mateix moment de la seua creacio.
Ya es hora de que els valencians despertem,d'una volta per totes,i reclamem lo que es nostre per dret, per herencia,per dignitat i orgull de formar part d'un poble que no s'agenolla mai,que ha segut un eixemple de saber fer les cosses,que ha estat sempre encapçalant el seu desenroll,sense dependre de ningu,i que hui en dia esta somes als designis de la Generalitat Catalana hasda per a regar els camps,ya que esta mos ha negat l'aigua en la aprovacio,com no,de la Generalitat Valenciana.
Ya es hora de que agarrem les ramaleres del nostre desti,i que tots a una,tirem en la mateixa direccio cap a un futur brillant que mos pertany per merits propits i per ser com som.
Mosatros no necessitem adulteracions “cientifiques” per a ser lo que som,VALENCIANS.

Francisco Puchades.

0 comentarios:

Publicar un comentario