lunes, 27 de diciembre de 2010

MOS TORNEN A CHAFAR

Este fi de semana, el valencianisme ha tornat a patir l'humiliacio del PP, el Grup d'Accio Valencianista ha participat en Expojove els ultims 30 anys, i enguany li ha prohibit l'entrà el defensor de les tradicions valencianes En Felix Crespo, el mateix que es president de Junta Central Fallera i fruïx a monto quan presenta els cartells anunciaors de les falles escrits en barceloni. Mos toca als valencians i valencianistes, de nou, vorer com se mos castiga per defendrer a la nostra terra. ¿Que ha fet el GAV per a ser castigat? Molt senzill, desd'el seu naiximent, el GAV s'ha preocupat de defendrer la nostra Historia, la nostra llengua, les nostres tradicions i, en definitiva tot allo que mos fa ser un poble en una identitat propia i, aixo a dia de hui està penat i castigat per el PP que unicament està preocupat de introduïrmos en els "Pallassos Catalans", ferli el joc al catalanisme i castigar als valencians que no estiguen d'acort en els seus designis. El GAV es una entitat molesta, una pedra en la sabata, ya que denuncia i trau a la llum la veritat del govern catalaniste i antivalencià del PP. 

Desd'el Sr Paquito Camps, passant per Na Rita Barberà, i arribant a l'ultim allumenat d'este partit traïdor, tots sense excepcio lluiten pel seu interes personal, i no pels interessos dels valencians que els votaren. Gürtel ,Brugal i atres temes de corrupcio, son una clara prova de que l'unica cossa que els preocupa es omplirse les boljaques. Tots aquells que estem en contra d'ells i anem en la veritat per davant, estem condenats a patir el silenci i el descredit per part d'estos que a si mateixa se diuen politics "valencianistes" lluitaors i salvaors de l'identitat del nostre poble, mentres als nostres fills els ensenyen català en els coleges. Lluitaors incansables en pro del benestar dels valencians, i ya son 50.000.000.000 d'euros de deute de la Generalitat, el mes alt d'Espanya. Mos cataloguen de fascistes,(als membres del GAV i Coalicio Valenciana), de blaveros intolerants, i de no se quantes cosses mes pel simple fet de dir les cosses com son, sense enganyar, sense mentir, per treballar de veritat per lo nostre i els nostres, per fer la faena que deurien fer ells, i que ells no volen fer. 

Senyors del PP, YA ESTÀ BE D'ENGANYARMOS I DE VENDREMOS. Som un poble orgullos al que vostes estan donant l'esquena, al que estan convertint en un poble de segona, no volem ser a soles la seua urna de vots, volem recuperar lo que es nostre i que vostes mos estan furtant.

0 comentarios:

Publicar un comentario